ICE PRO – IT outsourcing

KAJ PA FINANČNI VIDIK?

Zagotavljamo vam dostopno cena s predvidljivimi mesečnimi stroški, saj vam storitev zaračunamo glede na število uporabnikov najetega informacijskega okolja. Rešitev je prilagodljiva glede na rast in razvoj podjetja ter s tem večanjem ali zmanjšanjem števila delovnih mest.

Vse to niso samo obljube, temveč se tudi pogodbene zaveze zapisane v pogodbi za doseganje kvalitete izvajanja storitve (SLA).

ICE PRO – IT outsourcing

Naši certificirani IT strokovnjaki vam bodo zagotavljali zanesljivo tehnično podporo pri uporabi računalniške opreme nujne za vaše poslovanje.

Zagotavljali vam bomo prijazno podporo vsem vašim zaposlenim, ne glede na to, kje se nahajajo – v pisarni, na terenu ali pri delu od doma.

Ostane vam samo, da za svoje zaposlene izberete poslovne prenosnike po ugodni ponudbi ter primerni poslovni programski paket Microsoft 365. Za inštalacijo opreme, osnovno usposabljanje in vzpostavitev ustreznega omrežnega ter varnostnega sistema pa poskrbimo mi.

V času, ko primanjkuje IT strokovnjakov in je zato tudi strošek za ustrezno usposobljene zelo visok, je smiselno angažirati zunanjo pomoč. Tako boste ustvarili prihranke, poleg tega boste razbremenili svoje IT-strokovnjake in tako povečali učinkovitost svojega IT-oddelka.

ICE PRO paket je namenjen podjetjem, ki potrebujejo napredno in varno celostno rešitev za najem in upravljanje računalnikov s hitrim odzivnim časom, ki vključuje aktivno podporo IT strokovnjakov in napredni varnostni paket za uspešno obrambo pred kibernetskimi napadi.

KAJ VAM GARANTIRAMO?

 1. Poskrbimo za vse potrebno, da bo vaše poslovanje vsak dan potekalo brez tehničnih težav in izpadov. Po potrebi se oddaljeno povežemo na vaše računalnike in odpravimo tehnične nepravilnosti. Poskrbimo tudi za stalni monitoring delovanja celotnega informacijskega sistema.
  Pogoste težave, ki bodo postale naša skrb: pomagali bomo vašim zaposlenim pri spremembi gesel v primeru pozabljenih gesel. Poleg tega bomo pomagali reševati težave pri povezovanju z zunanjimi napravami, ki so priklopljene na računalnik, recimo tipkovnica, miška, tiskalnik, skener, itd.

 2. Proaktivno skrbimo za posodobitve in nadgradnje programske opreme ter operacijskega sistema, namestitve ustreznih gonilnikov, detekcijo varnostnih tveganj, dodajanje sistemskih virov in vsega ostalega v skladu s tehnološkim razvojem.

 3. Poskrbimo za celovito obrambo pred kibernetskimi napadi, vključno z vzpostavitvijo posebnega »bunkerja« za podatke podjetja v primeru, če napadalci prebijejo vse obrambe. Poskrbimo tudi za stalno izobraževanje zaposlenih, ki so najbolj šibek člen v obrambi pred napadi.

 4. Uredimo vse potrebno za zagon in uspešno uporabo poslovnega paketa Microsoft 365. Poskrbeli bomo za poštne predale, nastavitev koledarjev, nastavitev domene, itd.

 5. Na voljo vam bo pomoč IT-specialista na posebni telefonski številki z odzivnim časom 15 minut v delovnem času od ponedeljka do petka med 7:00 in 17:00 uro.

 6. Izvajanje storitve v skladu z najboljšimi praksami in standardi, vključno z ISO 27001 (informacijska varnost).

ŽELITE PONUDBO? 

V najkrajšem času vas kontaktiramo glede predstavitve storitve in ponudbe za vaše podjetje.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ali vas zanima IT najem, OPEX?
Ali potrebujete višji nivo varnostne zaščite?
Imate urejeno varnostno kopiranje podatkov?
Potrebujete varen dostop do podjetja od doma?
Vas zanima vzdrževanje vašega IT sistema?
Vas zanima pomoč za vaše uporabnike (Help-Desk)?
Vas zanima naprednejša antivirusna zaščita XDR (eXtended Detection and Response)?
Spremljate delovanje vaših IT naprav z avtomatiziranim sistemom?

Kontakt

 • Beloruska ulica 7, 2000 Maribor
 • +386 (0)59 129 200
 • info@sfera-it.si

Zaupanja vredni

Boniteta_2018_AAA

Boniteta_2018_AAA

Spremljaj nas na: