Gostovanje strežnikov

Ponujamo vam gostovanje strežnikov po individualno dogovorjenih pogojih in cenah. Našo ponudbo povsem prilagodimo vašim potrebam in željam. Razpolagamo z najnovejšo strežniško, storage, firewall in ostalo opremo, ki omogoča varnost vaših podatkov in nemoteno delovanje vašega poslovanja. V kolikor bi virtualni strežniki tekli na Microsoft licencah, lahko to zagotovimo z Microsoft SPLA licencami, ki se obračunavajo mesečno in so namenjene prav za Hosting.

Omrežja

Sfera IT ponuja širok spekter opreme in rešitev za postavitev vseh vrst komunikacijskih omrežij. Strankam nudimo vse korake od svetovanja do končne integracije sistema v poslovno okolje. Prav tako poskrbimo za optimizacijo že obstoječih LAN, WAN  in Wi-Fi (brezžičnih) omrežij, ter pomagamo pri prehodu na IPv6.

Varnost

Z najnovejšimi napravami, programsko opremi in strokovnjaki poskrbimo da bosta vaše omrežje in prav tako vaši podatki varni. Skupaj določimo varnostne politike in vam predlagamo rešitve, ki vas bodo pripeljale do želenega cilja. 

Svetovanje

Zraven implementacije IT rešitev in storitev vam nudimo tudi širok spekter svetovalnih storitev. Od samega pregleda trenutnega IT sistema do projektnega vodenja ter svetovanja s katerim boste dosegli vaše strateške cilje razvoja IT sistema. Prav tako vam predstavljamo novitete in rešitve, ki bi lahko bile zanimive za vas in vam prišle v pomoč pri vašem poslovanju.

Podatkovni centri

Z svojim znanjem in partnerskimi statusi zagotavljamo vso potrebno znanje in opremo za ureditev vašega podatkovnega centra. Skupaj z nami lahko postavite svoj zasebni, hibridni ali javni oblak. Nudimo vse od UTP kablov do kompleksnih strežniških in mrežnih postavitev. 

Kontakt

  • Beloruska ulica 7, 2000 Maribor
  • +386 (0)59 129 200
  • info@sfera-it.si

Zaupanja vredni

Boniteta_2018_AAA

Boniteta_2018_AAA

Spremljaj nas na: