Aruba Central

Upravljajte omrežje poljubne velikosti kar iz oblaka
Aruba Central je zasnovana na arhitekturi mikrostoritev v oblaku in je rešitev, ki jo poganja umetna inteligenca, ki poenostavlja operacije IT, izboljšuje agilnost in znižuje stroške s poenotenjem upravljanja vse omrežne infrastrukture.

Poenostavite operacije
Poenostavite način zagotavljanja, konfiguriranja in vzdrževanja omrežij z orkestriranjem vseh operacij z nadzorne plošče v oblaku. Aruba Central je vaša enotna točka vidnosti in nadzora, ki zajema celotno omrežje – od podružnice do podatkovnega centra, žično in brezžično LAN do WAN.

Optimizirajte omrežja z AIOps
Odkrijte in rešite težave, preden jih uporabniki sploh opazijo. Vpogledi, ki jih poganja umetna inteligenca, samozdravilni delovni tokovi in ​​predpisani nasveti za optimizacijo pomagajo rešiti težave do 90 % hitreje, tako da omrežje ohranja poslovanje na najvišji ravni.

Močnejša varnost, minus zapletenost
Zaščitite uporabnike in omrežja z zamenjavo statičnih VLAN-ov in ACL-jev z avtomatizacijo, ki temelji na pravilnikih, vpogledi v odjemalce, ki temeljijo na AI/ML, in naprednem obveščanju o grožnjah. Zagotovite, da imajo uporabniki zanesljiv in varen dostop, ne glede na to, kako in kje se povežejo.


Razporedite in porabite svojo pot

Namestite Aruba Central kot aplikacijo SaaS ali izberite med možnostmi postavitve na lokaciji ali upravljanih storitvah. Svoje potrebe po AIOps, varnosti in drugih ključnih zmogljivostih uskladite s svojim proračunom s prilagodljivimi pogoji naročnine in možnostmi financiranja.

Še več o Aruba Central si lahko preberete tukaj.


Kontakt

  • Beloruska ulica 7, 2000 Maribor
  • +386 (0)59 129 200
  • info@sfera-it.si

Zaupanja vredni

Boniteta_2018_AAA

Boniteta_2018_AAA

Spremljaj nas na: