Novice

Novosti Aruba Instant On

Nova serija stikal Aruba Instant On 1960

Visoko zmogljiva povezljivost 10 giga
Nova serija stikal 1960 je primerna za okolja z velikimi potrebami po pasovni širini. 10GBase-T in SFP+ priključna vrata zagotavljajo bliskovito hitro omrežno hitrost in odpravljajo prometna ozka grla. Gigabitni modeli s 24 in 48 vrati (PoE in brez PoE) ter 12-portno agregacijsko stikalo pa ponujajo veliko prilagodljivosti in cenovno ugodno posodobitev vašega omrežja.

Zložite do štiri (4) stikala 1960
Poenostavite upravljanje omrežja tako, da zložite do (štiri) 4 stikala 1960 in jih upravljate prek enega samega vmesnika za upravljanje. Dobite do 288 vrat, vključno s 16 vrati za 10G uplinke, kar je primerno za okolja z visoko gostoto, omogoča pa tudi prilagodljivost za prihodnjo širitev omrežja.

Enostavnost upravljanja preko oblaka
V nekaj preprostih korakih nastavite in konfigurirajte sklad stikal z mobilno aplikacijo Aruba Instant On. Sklad in vrata stikal lahko upravljate na daljavo, tako boste zmanjšali čas potreben za konfiguracijo dodatnih nastavitev, ali pa čas izpada omrežja. Če glavno stikalo v skladu serije 1960 odpove, prevzame njegovo vlogo drugo stikalo, ki ohranja vaše omrežje v delovanju.

Zavarujte svoje omrežje za prihodnost
Napredne preklopne zmogljivosti, kot so L3, IPv4, statično usmerjanje IPv6, ACL-ji in protokoli STP, podpirajo aplikacije in naprave, ki jih imate danes, pa tudi tiste, ki jih boste morda dodali v prihodnosti. True Stacking omogoča preprosto konfiguriranje, upravljanje in odpravljanje težav s fizičnimi stikali kot eno samo enoto, kar pomaga pri povečanju omrežnih potreb, ko vaše podjetje raste.

Podpora za PoE Over Ethernet (PoE)
Stikala 1960 podpirajo PoE razreda 4 in 6 na izbranih vratih. Do 30 W PoE napajanja je na voljo za naprave razreda 4 PoE, kot so dostopne točke, nadzorne kamere in telefoni VoIP, do 60 W PoE pa je na voljo za naprave PoE razreda 6, kot so kamere z nagibnim zoomom in video IP- telefoni.

Robustna varnost
Zaščitite svoje poslovne podatke in preprečite vstop nepooblaščenim uporabnikom iz omrežja z naprednimi varnostnimi funkcijami, kot so IEEE 802.1X, preverjanje pristnosti MAC, VLAN, nadzor omrežnega dostopa (ACL), varnost vrat, vohunjenje DHCP, preprečevanje napadov ARP in preverjanje pristnosti RADIUS.

Še več o novi seriji mrežnih stikal si lahko preberete tukaj.

 

Nova serija dostopnih točk Aruba Instant On AP22

Wi-Fi CERTIFIED 6™ AP22
Program Wi-Fi CERTIFIED 6™ je zasnovan tako, da zagotovi, da naprave, ki podpirajo Wi-Fi 6, izpolnjujejo najvišje standarde varnosti in interoperabilnosti. Certifikat Wi-Fi 6 zagotavlja visoke hitrosti in napredne funkcije, kot so ortogonalni frekvenčni večkratni dostop (OFDMA), tehnologija za večuporabniško povezavo z več vhodi in več izhodi (MU-MIMO) in naslednja generacija varnosti Wi-Fi, WPA3 .

Visoka zmogljivost, visoka hitrost
Wi-Fi CERTIFIED 6TM AP22 zagotavlja hitrejše hitrosti Wi-Fi, večjo zmogljivost in zmanjšano zakasnitev med dostopnimi točkami in napravami za vrhunsko izkušnjo Wi-Fi pri gostih razporeditvah do največ 75 aktivnih naprav. Z največjo skupno hitrostjo prenosa podatkov več kot 1,7 Gbps AP22 zagotavlja hitrost in zanesljivost, ki jo potrebujejo mala podjetja.

25-odstotno povečanje podatkov
1024-kvadraturna amplitudna modulacija (1024-QAM) omogoča 25-odstotno povečanje podatkov v primerjavi z 256 QAM, kar izboljša prepustnost za zagotavljanje visoke kakovosti storitve (QoS) za prizorišča z večjo gostoto. Poleg tega zagotavlja 4-kratno zmogljivost dostopnih točk 802.11ac za istočasno povezavo več naprav.

MU-MIMO (večuporabniški, več vhodov, več izhodov)
Z MU-MIMO lahko dostopne točke podpirajo hkratne usmerjene RF povezave in do štiri hkratne povezave Wi-Fi s polno hitrostjo

TWT (Ciljni čas bujenja)
Idealen za naprave, ki redko komunicirajo, ima AP22 funkcijo Target Wake Time (TWT). Z vzpostavitvijo urnika, ko morajo naprave komunicirati z dostopno točko, učinkovito poveča čas mirovanja naprave in znatno prihrani življenjsko dobo baterije, kar je funkcija, ki je še posebej pomembna za mobilne naprave.

OFDMA (večkratni dostop z ortogonalno frekvenčno delitvijo)
OFDMA omogoča dostopnim točkam, da hkrati obvladujejo več odjemalcev, ki podpirajo Wi-Fi 6, na vsakem kanalu, ne glede na napravo ali vrsto prometa – izboljša učinkovitost in zmanjša zakasnitev.

ACC (Aruba Advanced Cellular Coexistence)
Z vgrajenim filtriranjem Aruba Advanced Cellular Coexistence (ACC) poveča zmogljivost z zmanjšanjem motenj iz omrežij 3G/4G/LTE, porazdeljenih antenskih sistemov (DAS) in komercialne opreme malih celic/femtocelic.

Še več o novi seriji dostopnih točk si lahko preberete tukaj.


Kontakt

  • Beloruska ulica 7, 2000 Maribor
  • +386 (0)59 129 200
  • info@sfera-it.si

Zaupanja vredni

Boniteta_2018_AAA

Boniteta_2018_AAA

Spremljaj nas na: