Novice

HP Primera diskovni sistem

Hewlett Packard Enterprise (HPE) je v lanskem letu predstavil inteligentno Tier 0 platformo za shranjevanje podatkov. Diskovni sistem HPE Primera je bil s strani CRN Magazine (www.crn.com) razglašen za zmagovalca v skupini »Tech Innovators 2019 – Enterprise Storage«. HPE jamči 100-odstotno razpoložljivost podatkov, preprosto namestitev, avtomatizirano upravljanje in visoke zmogljivosti za poslovno-kritične aplikacije.

HPE Primera na novo definira možnosti shranjevanja in uporabe poslovno-kritičnih podatkov. Gre za infrastrukturno rešitev podatkovega centra, s katero HPE dopolnjuje ponudbo sistemov Intelligent Data Platform, ki so podprti z umetno inteligenco in prispevajo k izboljšanju poslovnih rezultatov. Stranke so deležne hitrejšega izvajanja aplikacij, prednosti analitike v realnem času ter preprostega, avtomatiziranega in učinkovitega upravljanja.

Ker izkorišča najnaprednejšo AI platformo HPE InfoSight, med drugim nagrajeno s priznanjem »CRN’s 2019 Product of the Year – Enterprise Software«, diskovni sistem HPE Primera:

  • prinaša prihranke (do 93 %) pri porabi časa za upravljanje in nadzor sistema,
  • predvideva in preprečuje nastanek težav,
  • pospešuje delovanje poslovno-kritičnih aplikacij.

Podjetja so osredotočena na vpeljavo novih aplikacij, da bi pospešila hitrost poslovanja, okretnost in inovacije. Vendar težko sledijo vsem IT novostim, saj so pogosto vezane na časovno potratno vsakodnevno upravljanje in podporo infrastrukture. Pri tem so IT oddelki mnogokrat prisiljeni žrtvovati okretnost javnega oblaka v zameno za zanesljivost. HPE Primera odpravlja kompromis in povečuje prožnost in zanesljivost IT infrastrukture za poganjanje aplikacij, ki so kritične za poslovnaje.

4 KORAKI ZAGOTAVLJANJA VRHUNSKE UPORABNIŠKE IZKUŠNJE

HPE Primera odpravlja zapletenost administracije sistemov za shranjevanje podatkov, ki je značilna predvsem za tradicionalne platforme višjega cenovnega razreda. Avtonomno HPE diskovno polje v 4 korakih zagotavlja vrhunsko uporabniško izkušnjo.

  1. Namestitev in upravljanje. HPE Primera se lahko namesti v manj kot 20 minutah. Funkcija stiskanja podatkov (»Data Reduction«) je integrirana v platformo in vedno aktivna z možnostjo preprostega izklopa. HPE InfoSight omogoča proaktivno preprečavnje motenj pri delovanju sistema in težav v IT okolju.
  2. Preprosta nadgradnja.HPE Primera poganja lahko razumljiv operacijski sistem, enostaven za uporabo. Slednji omogoča samostojno namestitev in nadgradnjo programske opreme, ki jo administratorji preprosto izvedejo sami, z nekaj kliki in v le nekaj minutah. Napredne dodatne rešitve, kot je HPE Cloud Bank Storage, omogočajo širitev zaščite podatkov v oblak (kot npr. AWS S3, Microsoft Azure ali Scality).
  3. Aktivna arhitektura.Diskovni sistem HPE Primera s pravo aktivno arhitekturo prinaša izjemno nizke zakasnitve tudi pri visokih obremenitvah. Z aktivnim spremljanjem delovanja in avtomatiziranim prilagajanjem sistemskih zmogljivosti odpravlja zahtevno ročno prilagajanje in dosega visoko učinkovitost.
  4. Preprosto lastništvo. HPE Primera ponuja edinstveno uporabniško in lastniško izkušnjo. S HPE Primera pridobite diskovno polje, ki posodobi programsko opremo brez motenj pri delovanju sistema, ne potrebuje posebnih licenc za vklop dodatnih zmogljivosti (»all-inclusive licencing«) ter jamstvo za zadovoljstvo pri stiskanju in razpoložljivosti podatkov (»100% Availability Guarantee«).

 

ZAKAJ HPE PRIMERA?

Organizacije in podjetja potrebujejo nov pristop k upravljanju infrastrukture z inteligentno strategijo shranjevanja podatkov. HPE Primera uporablja edinstveno inteligentno platformo za zagotavljanje neprimerljive enostavnosti, razpoložljivosti in zmogljivosti sistemov za poslovno kritične aplikacije. Tako se podjetja lahko še naprej osredotočajo na pridobivanje in obdelavo podatkov pomembnih za njihovo poslovanje,” je prepričan generalni direktor HPE Storage Milan Shetti.


Kontakt

  • Beloruska ulica 7, 2000 Maribor
  • +386 (0)59 129 200
  • info@sfera-it.si

Zaupanja vredni

Boniteta_2018_AAA

Boniteta_2018_AAA

Spremljaj nas na: