Novice

InfoSight za HPE SimpliVity

HPE izpolnjuje svoje obljube, da bom orodje InfoSight pripeljal v celoten infrastrukturni prtfolijo.

HPE InfoSight se še naprej širi po portfelju HPE produktov, vse skupaj se je začelo z Nimble storage, nato pa se je razširil še na 3PAR, HPE strežnike, HPE primera in sedaj tudi na dolgo pričakovan HPE SImpliVity.

HPE SimpliVity, ki združuje fizične gradnike IT infrastrukture in napredne podatkovne storitve v eni napravi, je tako bogatejša za orodje InfoSight. Rešitev je celostno optimizirana, enostavna za uporabo in upravljane, kar omogoča da si lahko tudi manjša podjetja vzpostavijo svoj oblak »IaaS«.

HPE SimpliVity je po navedbah proizvajalca edina hiperkonvergenčna rešitev (»HCI«) na trgu, ki vsebuje virtualizacijsko platformo za shranjevanje podatkov in ki podpira številne napredne funkcionalnosti, kot so »in-line« deduplikacija in kompresija, integrirane arhivske in DR (»disaster recovery«) funkcionalnosti ter visoko razpoložljivost na večih nivojih.

HPE InfoSight je orodje za izvajanje operativnega upravljanja z IT infrastrukturo in temelji na zbiranju in obdelavi velikih količin podatkov, ki jih v oblak posredujejo tipala, nameščena v HPE SimpliVity hiperkonvergenčnih sistemih. HPE InfoSight domuje v oblaku (»SaaS«), s čimer lokalna namestitev ni potrebna, kupcem pa je na voljo brezplačno.

HPE InfoSight pa ne spremlja zgolj delovanja strojne opreme (strežniki, diskovje, mrežne povezave), temveč tudi druge ravni infrastrukture, kot so na primer virtualni strežniki »(VM«). Še več, na vpogled imamo zgodovino gibanja izrabe sistemskih virov, različne napovedi trendov, natančne podatke o gradnikih infrastrukture. Na enem mestu imamo tudi ažuren pregled nad statusom garancij in vzdrževalnih pogodb.


Kontakt

  • Beloruska ulica 7, 2000 Maribor
  • +386 (0)59 129 200
  • info@sfera-it.si

Zaupanja vredni

Boniteta_2018_AAA

Boniteta_2018_AAA

Spremljaj nas na: