Postali smo certificiran HP Gold Server in HP Gold Storage partner

Postali smo certificiran HP Gold Server in HP Gold Storage partner

Podjetje Sfera IT storitve d.o.o. je s certifikatoma HP Enterprise Gold Storage Specialist in HP Enterprise Gold Server partner usposobljen za zagotavljanje rešitev, ki obravnavajo upravljanje življenjskega cikla informacij, IT konsolidacijo, neprekinjeno poslovanje in razpoložljivost.
Doseganje statusa HPE Gold Storage in Server pomembno za naše podjetje, ki stmi k nadaljnemu povečanju in raznolikosti tehničnih zmogljivosti, hkrati pa strankam dokazuje, da lahko s HP-jevim celotnim asortimentom rešitev in izpopolnjenim prodajnim in tehničnim strokovnim znanjem v širokem spektru HP rešitev, strankam nudi uresničitev njihovih dolgoročnih tehnoloških ciljev. Z poglobljenim strokovnim znanjem o najzahtevnejših tehnologijah želimo biti konkurenčni na trgu in hkrati slediti novim trendom v informacijski tehnologiji.

Oznaka HP Gold je namenjena partnerjem, ki imajo poglobljeno strokovno znanje o najzahtevnejših tehnologijah, vključno s konvergentno infrastrukturo, 3PAR StoreServ rešitvami, StoreVirtual razširljivim sistemom in StoreEasy / StoreOnce varnostnimi izdelki.


Dovolite nam, da nam, da vam predstavimo našo UNIQE strokovno ekipo in ponudbo. Pišite nam na info@sfera-it.si


Kontakt

  • Beloruska ulica 7, 2000 Maribor
  • +386 (0)59 129 200
  • info@sfera-it.si

Zaupanja vredni

Boniteta_2018_AAA

Boniteta_2018_AAA

Spremljaj nas na: