Novice

Sfera IT – Certificiran Cisco Premier partner

V hitro rastočem svetovnem gospodarstvu je sposobnost ustvarjanja novih storitev in poslovnih zmogljivosti s hitrostjo konkurenčna prednost. Ponosni smo, da smo obnovili enega največjih globalnih partnerskih stratusov Cisco Premier Certification. Kot Cisco partner imamo široko paleto poglobljenih tehničnih spretnosti, z usposobljenim tehničnim in prodajnim osebjem lahko strankam nudimo nabor številnih IT rešitev in storitev.
Cisco Premier Certifikat dokazuje naše znanje na področju upravljanja storitev ter omogočil priložnost za našo ponovno rast. V podjetju Sfera IT razumemo, da je prepoznavanje pravih ljudi in sodelovanje s strokovnjaki, ki jim lahko zaupate bistvenega pomena. Resnično razumemo ne samo tehnologijo, ampak tudi edinstvene zahteve manjših podjetij.
Cisco Premier status nam omogoča usposobljenost na eni ali več tehnoloških področjih - od usmerjanja in prehoda na glasovne in poenotene komunikacije, od brezžičnega uvajanja do omrežja in varnosti. Pomoč je prisotna pri vseh fazah gradnje in delovanja omrežja:
- Načrtovanje, priprava in oblikovanje vašega omrežja
- Izvajanje
- Operativna podpora
- Optimizacija omrežja ali pridobivanje največ iz vašega omrežja

Dovolite nam, da nam, da vam predstavimo našo UNIQE strokovno ekipo in ponudbo. Pišite nam na info@sfera-it.si


Kontakt

  • Beloruska ulica 7, 2000 Maribor
  • +386 (0)59 129 200
  • info@sfera-it.si

Spremljaj nas na: