Novice

Usposabljanje zaposlenih – Varen kibernetski prostor

Admin // 30.8.2019 //  

Izobraževanje in usposabljanje sta bistvenega pomena za gospodarski in družbeni napredek ter konkurenčnost podjetij. Naš trg se danes hitro spreminja in od podjetij in zaposlenih zahteva vse več (novih) znanj.

V zadnjem tednu avgusta smo našim zaposlenim izvedli usposabljanje na temi  “Industrija 4.0 in elektronsko poslovanje” ter “Novi modeli in orodja za izvoz”.

Z novo pridobljenimi znanji lahko svojim odjemalcem svetujemo, kako se lahko učinkovito in pravočasno prilagodijo na nove trende in izzive, ki jih prinaša njihovo poslovno okolje.

Iskanje najcelovitejših rešitev na vseh področjih delovanja so ključ vsakega uspešnega podjetja. Ravno to pa spodbuja nenehne spremembe, ki vodijo k razvoju in napredka. K temu stremimo tudi v našem podjetju, zato smo v enajstih letih delovanja uspešno zaključili številna usposabljanja in raziskovalno  razvojne projekte, med katere spada tudi operacija “Varen kibernetski prostor”.

Na podlagi javnega razpisa, ki ga je delno financirala Evropska unija iz Evropskega sklada z regionalni razvoj in Republika Slovenija v okviru “Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, smo izvedli številne ukrepe, katerih namen je izboljšanje konkurenčnosti podjetja in možnost širitve poslovanja na tuje trge. V okviru tega smo posodobili elektronsko izmenjavo med partnerji z nadgradnjo okolja za pošiljanje in prejem eRačunov za mednarodno izmenjavo, skladno z novim evropskim standardom, nadgradnjo zaščitene povezave za podporo mednarodne izmenjave s podjetji ter vzpostavitev sistema za obvladovanje eDokumentov.


Kontakt

  • Beloruska ulica 7, 2000 Maribor
  • +386 (0)59 129 200
  • info@sfera-it.si

Zaupanja vredni

Boniteta_2018_AAA

Boniteta_2018_AAA

Spremljaj nas na: