Novice

Varen kibernetski prostor

Admin // 29.8.2019 //    

Iskanje najcelovitejših rešitev na vseh področjih delovanja so ključ vsakega uspešnega podjetja. Ravno to pa spodbuja nenehne spremembe, ki vodijo k razvoju in napredka. K temu stremimo tudi v našem podjetju, zato smo v enajstih letih delovanja uspešno zaključili številna usposabljanja in raziskovalno  razvojne projekte, med katere spada tudi operacija “Varen kibernetski prostor”.

Na podlagi javnega razpisa, ki ga je delno financirala Evropska unija iz Evropskega sklada z regionalni razvoj in Republika Slovenija v okviru “Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, smo izvedli številne ukrepe, katerih namen je izboljšanje konkurenčnosti podjetja in možnost širitve poslovanja na tuje trge. V okviru tega smo posodobili elektronsko izmenjavo med partnerji z nadgradnjo okolja za pošiljanje in prejem eRačunov za mednarodno izmenjavo, skladno z novim evropskim standardom, nadgradnjo zaščitene povezave za podporo mednarodne izmenjave s podjetji ter vzpostavitev sistema za obvladovanje eDokumentov.

Na podlagi celostne študije digitalnega nastopa podjetja, smo prenovili spletno stran za tuje trge v nemškem in angleškem jeziku s posodobljenimi vsebinami, med katerimi je tudi produktno-prodajni video našega podjetja s predstavitvijo operacije.  Prav tako med novitete štejemo tudi uvedbo spletne trgovine, s katero se bomo prilagodili kompleksnejšim potrebam naročnikov na trgu ter jim omogočili lažje in hitrejše iskanje rešitev, tako na našem kot na tujem trgu.

Ker pa se v našem podjetju skušamo čimbolj približati potrebam in ciljem odjemalcem, nas veseli, da bomo s pomočjo novih orodij in številnih usposabljanj pripomogli k hitrejšemu poslovanju ter povečanju odzivnosti v podjetju, hkrati pa kupcem ponudili hitrejše rešitve , kar je ključnega pomena za zadovoljstvo odjemalcev in prinašanje dobrih poslovnih rezultatov podjetja.


Kontakt

  • Beloruska ulica 7, 2000 Maribor
  • +386 (0)59 129 200
  • info@sfera-it.si

Spremljaj nas na: